Shop Mobile More Submit  Join Login
×
Details

Submitted on
December 14, 2013
Image Size
2.3 MB
Resolution
2664×4000
Link
Thumb
Embed

Stats

Views
1,684
Favourites
48 (who?)
Comments
25

Camera Data

Make
Canon
Model
Canon IXUS 1100 HS
Shutter Speed
1/15 second
Aperture
F/3.4
Focal Length
5 mm
ISO Speed
1600
Date Taken
Dec 14, 2013, 11:15:04 PM
Software
Microsoft Windows Photo Viewer 6.1.7600.16385
Sensor Size
4mm
×
Inspector Javert by Tiriol Inspector Javert by Tiriol
Victor Hugo's Les Misérables is one of the Western literature's classics and the stage adaptation and the movies, like the one that came out in 2012, are all well-known and beloved. The strict police officer Javert is dutiful and blindly loyal to the law and he has many encounters (and as such, problems) with the protagonist Jean Valjean who doesn't fit his very black and white definition of morality and how the world functions. And the guy has some bitchin' uniforms, so naturally I decided to cosplay as him (the Russell Crowe version).

The beard and the moustache, by the way, are genuine. :P I just put some grey and black on them to make them stand out more and be a better fit to the character as portrayed by Crowe.

Fun fact: I cosplayed Javert (this evening, in fact) in the Cosplay Ball and I was asked to take part in cosplay couple competition with Cinderella. :D Too bad we didn't win and I didn't get to sing a happy victory song (I actually memorized all of Javert's songs from the movie). But hey, we were specifically asked to take part in the competition, that counts for something.

Photo taken by :iconhanskinuskij:
Photo taken during Cosplay Ball event in Helsinki, Finland.
Add a Comment:
 
:iconryuunya:
Ryuunya Featured By Owner Dec 19, 2013
Wow, upeaa nähdä suomalaisia Les Mis cossaajia! :) Todella upea Javert!

Kaverini tosiaan kertoivatkin jo meidän aikeista Frostissa, Marius siis täällä hei :'D Toivottavasti törmätään Frostissa!
Reply
:icontiriol:
Tiriol Featured By Owner Dec 19, 2013
Kiitoksia kehuista. :)

Toivokaamme näin tapahtuvan. Pitää kurittaa kapinallisia pojankoltiaisia. Joko pidättämällä tai laulamalla. En tiedä, kumpi olisi pahempaa.
Reply
:iconhanskinuskij:
hanskinuskij Featured By Owner Dec 16, 2013
Komia ja siististi tehty vormu edelleenkin :) Pyydä Desun karaokeen Les Misiä niin pääset laulamaan.
Reply
:icontiriol:
Tiriol Featured By Owner Dec 16, 2013
Kiitos. :)

Ai, siellä voi esittää toiveitakin?
Reply
:iconhanskinuskij:
hanskinuskij Featured By Owner Dec 16, 2013
Ainakin joskus on voinut ennen conia toivoa kappaleita, mutten tiedä voiko tällä kertaa oikeasti. Plus en tiedä, millaisia biisejä niiden ohjelmistolle nyt on ylipäätään tarjolla. Mut voithan aina esittää omat karaoket vaikka Vesijärven rannalla.
Reply
:iconkelmimyssy:
Kelmimyssy Featured By Owner Dec 15, 2013  Student Traditional Artist
Myönnän, että jos joku sanoo "Javert cosplay", niin henk koht tulee ekana mieleen se tuplanapitettu pitkä takki musikaalista ja kakkosena se yömyssy leffan alusta. 

Mutta on tämä kyllä vaikuttavampi asuvalinta kuin kumpikaan niistä (ja huomattavasti yömyssyä tyylikkäämpi!) Hieno cossi taas kerran :D Ja sun kanssa on pakko tosiaankin arvostaa panostusta, esim viiksien kasvattamisessa kun se kerran on mahdollista. 
Reply
:icontiriol:
Tiriol Featured By Owner Dec 15, 2013
Se tuplanapitettu takki tuntuu olevan aika ikoninen mielikuva Javertista, joskin Russell Crowe on onnistunut ahmimaan google searchissa hakutuloksia itselleen.

Hei, se yömyssy oli mitä kewlein hattu, vanki kuin vanki sitä kunnioittaisi! :D ja viikset kasvatin itse asiassa siksi, etten jaksanut enää Traconin jälkeen ajaa partaa ja viiksiä pois ja sitten meitin, että heippulisdeippulis, tätä voisi käyttää muuhunkin kuin kesäiseen Robin Hood -cossiin, kunhan vähän siistii.
Reply
:iconkelmimyssy:
Kelmimyssy Featured By Owner Dec 15, 2013  Student Traditional Artist
Puolustaudun sen faktan taakse että näin musikaalin näyttämöllä ensin :P (Eeppisin ikinä, Tampere ei kyllä pärjää West Endille IMHO)

Haha, tyylinsä kullakin :D Viiksistä itse asiassa oletin että käytit Movemberia tekosyynä cossiin valmistautumiseen mutta kyllähän se laiskuuskin toimii, itsekin käytän sitä varsin useasti tekosyynä kaikkeen mahdolliseen :D 

Ihan muuten mielenkiinnosta (vaikken itse ole cossannut sitten muinaisen vuoden 2008 enkä varmaan laiskuuttani sitä piakkoin teekkään) niin miten teit noi epauletit? Joku valmis lankahörsösysteemi pohjana (olettaisin?), mutta mikä?
Reply
:icontiriol:
Tiriol Featured By Owner Dec 15, 2013
Viikset kasvoivat minulle kauan ennen Movemberia, en ole ajanut niitä kunnolla, ainoastaan siistinyt, sitten syyskuun. :D

Epoletit tein leikkaamalla vahvasta pahvivaneerista oikeanmuotoiset kappaleet, kuumaliimaamalla mustat kangaspohjat niihin ja sitten ompelemalla hopeaiset koristeet erikseen kiinni. Nuo ihme hopeiset nauhanpätkät roikkumassa on kuumaliimattu kiinni pahvin pohjan ja mustan pohjakankaan väliin.
Reply
:iconemery-dragonfly:
Emery-Dragonfly Featured By Owner Dec 15, 2013  Student General Artist
Javertin cossaaja ja vielä suomalainen? o_O Tää hämmennyksen määrä...

Mut hienosti olet cossin toteuttanut, ihan mahtavaa ja mukavaa nähdä lisää Les Misin cossaajia Suomessa! : D Mie, sisko ja kaveri cossataan Enjolrasia, Grantairea ja Mariusta Frostbitessa sekä muissa coneissa ensi vuonna ^^
Reply
Add a Comment: